Yaro, Luca en Fahim

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Wie zijn wij

E-mailadres

Wij zijn San en Sylvia. Toen wij in december 2003 ons eigen huisje kochten was het duidelijk dat we een hond wilde. Na heel veel lezen en surfen op internet was het voor ons duidelijk.  We wilden heel graag een Rhodesian Ridgeback. Voor mij (Sylvia) was het al snel duidelijk dat ik er graag 2 wilde. San moest hier nog even over denken.
In maart 2004 hebben wij contact gezocht met Marcel en Edith van den Bosch. Dit klikte meteen en we waren helemaal weg van Rhody, wat een heerlijke hond is dat. Nou, toen was San ook verkocht.
Op 7 mei 2004 kregen we een mailtje. Maar liefst elf pups waren geboren. Alles was goed gegaan en het allerbelangrijkste, er zaten voor ons reutje en een teefje bij. Geregeld gaan puppy snuiven en met 6 weken hebben we onze schatjes uitgekozen.
Op 25 juni, San’s verjaardag, zijn we Yaro en Luca gaan halen. Ze voelde zich meteen erg thuis en wij kunnen ze niet meer missen.

Marcel, Edith, the kids en Rhody, bedankt voor deze twee schatten!!!

In oktober 2006 hoorde we dat Ch. Yardan en Xharina een nestje zouden krijgen in het voorjaar van 2007. Wij zaten al een poosje aan een derde Ridgeback te denken. Dus zijn wij bij Guy, Odette en Alexandra op bezoek geweest om kennis te maken en om Xharina te bewonderen. Nadat we Xharina hadden gezien was het voor ons duidelijk, dit is onze droomcombi.
Xharina werd iets eerder loops dan gepland en op 17 januari zijn er drie prachtige pups geboren. We hebben nog even in spanning gezeten maar na een week kregen we het geweldige bericht dat er voor ons een pup bij zat. Onze Fahim.

Laatst aangepast op donderdag 19 mei 2011 21:18  

Zoeken

Het weer

Poll

Hoeveel Rhodesian Ridgebacks heeft u?
 

Wie zijn Online

We hebben 4 gasten online