Yaro, Luca en Fahim

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Msiri is thuis

E-mailadres

Sinds 7 februari woont Msiri bij ons. Het is een lief, energiek mooi meisje.
Fahim schrok wel een beetje van deze nieuwe huisgenoot, hij moet dan ook wel een beetje aan haar wennen. Onze grote beer is zelfs een beetje bang voor haar. Msiri daarentegen vindt Fahim haar beste vriend en volgt hem overal. Springt tegen hem aan, bijt hem, kortom zij ziet de vriendschap al wel helemaal zitten.
Luca vindt het allemaal wel prima. Zij is eind januari geopereerd aan haar rug en zit nog in de revalidatieperiode. Na een heel hefitge tijd gaat het nu goed met haar en is zij vooral druk met die kleine opvoeden. Ze is heel duidelijk en dat heeft Msiri echt nodig.

Msiri is een kleine ondeugd en ziet overal een spel in. Haar leven bestaat uit eten en spelen, tja en tussendoor moet ze van ons ook nog veel slapen. Daar is ze niet altijd even blij mee maar het is toch echt nog een baby.
Afgelopen dinsdag is ze naar Ruud onze dierenarts geweest en door hem helemaal goedgekerud, wij hadden niet anders verwacht. Inmiddels heeft ze al veel visite gehad en kan ze al op commando komen en gaan zitten. We zijn volop met de zindelijkheid bezig maar dit valt door de kou niet mee.

Zoals jullie wel lezen genieten wij enorm van ons drietal. Soms is het even heel moeilijk omdat we Yaro nog steeds erg missen. Msiri is ook zeker geen vervanging voor hem, want Yaro is niet te vervangen. Msiri is een mooi nieuw lid van ons gezin en ze is enorm welkom.

Ik zal de komende tijd proberen om hier weer geregeld een updat te plaatsen zodat we ook van Msiri een mooi dagboekje hebben voor later.

 

Zoeken

Het weer

Poll

Hoeveel Rhodesian Ridgebacks heeft u?
 

Wie zijn Online

We hebben 19 gasten online