Yaro, Luca en Fahim

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Update

E-mailadres

En dan zie ik ineens dat we alweer sinds begin oktober geen update mer hebben gegeven en die zijn er wel degelijk.
Al snel na het bestralen kreeg Luca op haar schouder en bil een nieuwe bult. Dat was meteen stressen en dus maar weer besloten om deze meteen te laten verwijderen. Die vrijdag is Luca weer door Ruud geopereerd. Alles weer op laten sturen, de bult op har schouder was vet, degene ophaar bil bleek niet goed maar gelukkig wel helemaal verwijdert. Super blij. Helaas bleef Luca aan de sukkel. Nu begon ze linksvoor erg mank te lopen. Een paar weken lijnrust, medicatie maar niets hielp echt. Dus foto's laten maken.
We kozen ervoor om haar nek, ellebogen, schouders en voeten te laten röntgenen. Omdat Luca inmiddels erg bang is toch maar een roesje gegeven. Daar ging ons meisje voor de 20e keer in een paar maanden onder narcose. Pff kan jullie zeggen het went nooit
Ruud nam haar mee en beloofde zoals iedere keer erg lief voor haar te zijn en goed op haar te letten. Nou weet ik dat ze in geen betere handen kan zijn dus vertrouw hem haar helemaal toe.
Anderhalf uur later mocht ik haar ophalen, foto's zagen er best goed uit. Artrose in haar nek en elleboog maar niets geks voor een hond van 7,5. OP haar schouder zat bijd e pees een verkalkiing en we denken dat de pijn daarvandaan komt. Nu krijgt ze iederen week 4 weken lang een spuit die hopelijk 6 maanden tegen de pijn gaat werken. Genaamd Anathron. Inmiddels heeft ze er 2 gehad en mag ze alles weer doen, wel nog opstart pijn maar we hopen dat de spuiten snel gaan werken.

Gisteren zijn bij Yaro 4 bultjes verwijdert. We wilde zonder bultjes 2012 ingaan vandaar dat we niet nog een paar weken gewacht hebben. Ons ventje ziet er een beetje gehavend uit. Zijn nek, staart, bil en knie zijn kaal en er zitten hechtingen in. Gelukkig voelt hij zichg vandaag al beter en loopt weer vrolijk rond. Zoals Ruud met het blote oog kon zien zagen de bultjes er onschuldig uit.

Met Fahim gaat alles prima, hij geniet van het leven. Dit is voor hem een groot feest. Hij si kerngezond en heeft het afgelopen jaar laten zien ook rustig te kunnen zijn tegen zijn broer en zus. hij merkt gelijk als er iets met ze is en is dan zo lief en rustig.

2012 gaat osn jaar worden, geen zieke hondjes hopen we.

Laatst aangepast op dinsdag 07 februari 2012 21:20  

Zoeken

Het weer

Poll

Hoeveel Rhodesian Ridgebacks heeft u?
 

Wie zijn Online

We hebben 16 gasten online