Yaro, Luca en Fahim

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Msiri al ruim 3 weken thuis

Even een update.

Msiri woont inmiddels alweer ruim 3 weken bij ons.
We gaan elkaar steeds beter begrijpen. Msiri is echt een super hondje. Ze vindt het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken en is zo ontzettend open. Nergens van onder de indruk. Als er iets nieuws is gaat ze een paar tellen op haar billen zitten kijken en er dan gewoon op af. Kinderen vindt ze geweldig net als andere honden.
Ze is dol op Luca en Fahim en dit is andersom ook steeds meer. Luca was al snel gewend aan deze kleine druktemaker, ze is vooral druk met opvoeden. Fahim vindt haar buiten erg leuk maar binnen vindt hij haar druk. Ze bijt hem ook nogal dus snappen we dat wel. Wel gaat hij geregeld even snuffelen en kijkt als hij alleen mee is geweest gelijk waar ze is. Buiten houdt hij haar ook goed in de gaten.
We zijn al op veel plaatsen geweest, samen met de andere 2 of gewoon lekker alleen met Msiri.
Buiten vindt ze het heerlijk, lekker rondrennen en overal opklimmen.
En groeien doet ze als kool. Inmiddels weegt ze rond de 9 kilo. Bij de dierenarts gedraagd ze zich voorbeeld.

Woensdag moeten we met Luca terug naar de specialist ben heel benieuwd hoe haar rug ervoor staat.

...

Laatst aangepast op zondag 20 oktober 2013 14:11
 

Msiri is thuis

Sinds 7 februari woont Msiri bij ons. Het is een lief, energiek mooi meisje.
Fahim schrok wel een beetje van deze nieuwe huisgenoot, hij moet dan ook wel een beetje aan haar wennen. Onze grote beer is zelfs een beetje bang voor haar. Msiri daarentegen vindt Fahim haar beste vriend en volgt hem overal. Springt tegen hem aan, bijt hem, kortom zij ziet de vriendschap al wel helemaal zitten.
Luca vindt het allemaal wel prima. Zij is eind januari geopereerd aan haar rug en zit nog in de revalidatieperiode. Na een heel hefitge tijd gaat het nu goed met haar en is zij vooral druk met die kleine opvoeden. Ze is heel duidelijk en dat heeft Msiri echt nodig.

Msiri is een kleine ondeugd en ziet overal een spel in. Haar leven bestaat uit eten en spelen, tja en tussendoor moet ze van ons ook nog veel slapen. Daar is ze niet altijd even blij mee maar het is toch echt nog een baby.
Afgelopen dinsdag is ze naar Ruud onze dierenarts geweest en door hem helemaal goedgekerud, wij hadden niet anders verwacht. Inmiddels heeft ze al veel visite gehad en kan ze al op commando komen en gaan zitten. We zijn volop met de zindelijkheid bezig maar dit valt door de kou niet mee.

Zoals jullie wel lezen genieten wij enorm van ons drietal. Soms is het even heel moeilijk omdat we Yaro nog steeds erg missen. Msiri is ook zeker geen vervanging voor hem, want Yaro is niet te vervangen. Msiri is een mooi nieuw lid van ons gezin en ze is enorm welkom.

Ik zal de komende tijd proberen om hier weer geregeld een updat te plaatsen zodat we ook van Msiri een mooi dagboekje hebben voor later.

 

En haar naam is ...

Inkululeku Lubaya Msiri (Umsierie), of kortweg Msiri. Zo gaat onze nieuwe pup heten. Ze is 17 december 2012 geboren bij de Inkululeku-familie in Londerzeel, Belgiƫ, en vanaf februari 2013 zal ze bij ons komen wonen. We hebben Luca en Fahim al ingelicht, maar of ze het al goed beseffen vraag ik me af. We zijn nu al 2 keer wezen kijken naar het nestje wat Inkululeku Jamilah heeft geworpen en de pups doen het heel goed. We zijn dan ook erg blij met de goede zorgen van de familie Rosiers-Pauwels. Binnenkort gaan we weer een kijkje nemen en dan zullen we ook weer een update geven.

Laatst aangepast op maandag 28 januari 2013 01:05
 
Meer artikelen...


Pagina 1 van 2

Zoeken

Het weer

Poll

Hoeveel Rhodesian Ridgebacks heeft u?
 

Wie zijn Online

We hebben 4 gasten online